Min strikke blogg

Min strikke blogg

Om bloggen

Denne bloggen vil først og fremst bli viet til strikking og kanskje litt annet av håndarbeids sysler.

Januarstrikken og litt til

Måndens strikkPosted by irene Fri, January 31, 2014 19:01:20
Som mange andre har jeg latt meg inspirere av de ulike kalendrene rundt om i bloggverden, og har langet noen egne for meg selv. Jeg har ikke store lagre med garn som må brukes opp, selv om kanskje noen vil mede at en kiste med rester er et stort lager... Det meste som kommer inn av garn har jeg en plan med, og mye av det blir som planen er, men ja, det blir jo rester fra de fleste produkt. Men store mengder er det ikke enda, og noe brukes opp på mine restepledd... Mer om de en annen gang.

Jeg har bestemt meg for å ha som mål å strikke et par sokker i måneden... Noen til meg, noen til min sønn, og noen til ulike gaver. Sokker er ikke min store favoritt, så for å holde koken oppe, et mål om et par i måneden. Første par ut ble sokkene under, kattesokkene til min sønn.

Det andre målet er å få ferdig et egent prosjekt i måneden. Strikker jo mest til meg selv, så ikke så vanskelig, er mer for å holde oppe inspirasjonen til ferdigstillelse, er jo så gøy med noe nytt.... Har i samme slengen bestemt meg for å ikke starte opp noe, før noe annet er av pinnene, spesielt gjelder dette de større tingene... Måndens ego ble Topp-ti toppen min.Denne har jeg vist før i bloggen. En behagelig topp å gå med, men kunne vært litt lengre etter min smak...

Ellers går det framover med både skjørt og Norgesgenser. Er nå ferdig med bolen til genseren, og holder på med armene. Så er det tur for å klippe og sy... Det blir både nytt og spennende. Tenkte dele mønsteret på bolen med dere.
Nå er det tid for å strikke her smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.