Min strikke blogg

Min strikke blogg

Om bloggen

Denne bloggen vil først og fremst bli viet til strikking og kanskje litt annet av håndarbeids sysler.

Mars strikkeplaner og månedens strikk februar

Måndens strikkPosted by irene Thu, March 06, 2014 20:22:47
Da har vi kommet til Mars. Tiden flyr, på godt og vondt. Lite med poster i februar, men ønsker å komme sterkere tilbake. Mye god terapi i pinner og strikkeprosjekt. Mars har jeg tenkt å bruke til småstrikk. har så mange planer, og så mye fint garn, at jeg bare må komme litt i gang med alle mine små prosjekt. Blir nok en del sokker denne måneden, første par er alt av pinnene...

Skjørtet som jeg har blogget om før er også kommet av pinnene for litt siden. Tråder festet, men ikke sydd brettekanten oppe, må bestemme meg for om jeg skal ha strikk i livet eller ei. Målet for februar var et ego prosjekt ferdig og et par sokker. Kom i mål med begge deler. Siden begge nettopp er blogget så henviser jeg bare til innleggene under og Betty-jakken, og Rosasokken.

Som alt nevnt, mars vil nok stå i sokkers tegn. har noen fine oppskrifter jeg ønsker å prøve, og masse herlig garn:
Har her noen flotte nøster av Sterk fra DSA. Disse har jeg planer om å bruke i flerfargende sokker. har et mønster jeg gleder meg til å prøve ut, men ikke mindre en fire farger mener jeg. Faller de i smak er planene å strikke noen flere slike til jul.

Her er det mye Fabel fra Drops, som jeg også har planer om å lage sokker av, men med hullmønster eller fletter. Har også invistert i karbonpinner til prosjekt som krever tynne pinner. Må ha noe som er godt å holde i... Er også litt Lace og DropsLoveYou her. Litt mer difuse planer med disse, men skal nok finne på noe. Ønsket først å fremst å prøve dette garnet til noe enkelt.

Her er none nøster Alpaka fra Drops, til en sjal som min far skal få... En forsinket bursdagsgave. Det andre garnet er Fjord og noe Ask. Planene her er også sokker... Mario sokker for å være konkret. Dette er et kreativt prosjekt som jeg har sammen med min sønn. Han lager til figurene, så setter vi det sammen på et par sokker. Spennende. Det er gutten som har plukket ut farger og garn.

Norgesgenseren som jeg har strikket på en stund, går også mot slutten nå. Skal klippe til armer, strikke hette og montere... Grugleder meg til klipping, det har jeg ingen erfaring med fra før....

Det var mine planer for mars.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.