Min strikke blogg

Min strikke blogg

Om bloggen

Denne bloggen vil først og fremst bli viet til strikking og kanskje litt annet av håndarbeids sysler.

På mine pinner denne uken

På mine pinnerPosted by irene Sun, January 19, 2014 00:53:56
En sen lørdags kveld, og på tide med en liten oppsumering over hva som er på pinnene og strikkes på nå. Ja jeg er veldig glad i mange prosjekter, har så mange ideer for tiden, og så mye jeg bare har lyst å komme i gang med... Ikke alt får like mye oppmerksomhet... Denne uken har det stort sett vært de store prosjektene som har fått min tid. Grunnen til at jeg har flere slike stor prosjekter på gang er fordi ikke alt egner seg til strikk og spill med min sønn... Og det som egner seg der, er for kjedelig til å strikke på uten underholdning...Føst ute er Bettyjakken fra Pickles... Ja dette er den kjedelige, som jeg bare strikker på når jeg spiller sammen med min sønn, noe som blir en time eller to for dagen fort... Går rimelig fort fram, til å være litt tungt å strikk... Men håper det blir fint til slutt.
Neste ut er Sving skjørtet, også det fra Pickles. Dette er et lett strikketøy, krever litt mer enn det over og egner seg fint som strikketøy til prat, eller blogg lesing... Blir ikke kjedelig like lett, for her er mye fargebytte, og økninger med gjevne mellomrom.
Norgesgenseren tar også form, har kommet til nordlyset på bolen. Dette mønsteret er artig å strikke på, men klart her må det følges med hele tiden.

Har også strikket litt på småstrikkene mine, men lite denne uken, så det er ikke noe å vise fram der.

Har latt meg inspirera av andre som snakker om kalenderstrikk ol. Ferdig med et prosjekt i månden... Med alle mine prosjekter på en gang, så er det ikke så lett å sette seg mål om å avslutte et av dem i månden, men tenker min egen lille vir. Avslutte eller rekke opp minst en ufo per kvartal. Har ikke valgt meg ut det første prosjektet enda, men funnet et par gode kanidater når jeg ryddet opp garnet mitt. Tenkte først at første prosjekt ufo blir pinne etuiet mitt, men det mangler kun en heklekant og noen tråder festet, så er det ferdig, så tells egentlig det??? Men som en markering på oppstart ferdiggjøring har jeg festet trådene i noen puslvarmere jeg strikket av restegarn for et par tre(?) år siden... Og endte opp med å bruke første gang med alle tråder løs...
Husker ikke hvor jeg fant dette mønsteret, men de er strikket av BabySilk fra DSA på pinne 2,5 (tror jeg)... Ukjent garnmengde brukt. Er grå neders, så petrol, og øverste kanten er mørk lilla med rølig skjæ... De er enkle med bare en flette midt oppå.