Min strikke blogg

Min strikke blogg

Om bloggen

Denne bloggen vil først og fremst bli viet til strikking og kanskje litt annet av håndarbeids sysler.

På mine pinner

På mine pinnerPosted by irene Mon, January 06, 2014 17:43:24
For tiden har jeg en del prosjekter på mine pinner. Her har jeg tatt bilde av noen av dem.
Først ute er denne enkle toppen fra Pickles. Den er nesten ferdig nå, bare litt tråder å feste og en hals å felle av. Veldig kjapp og enkel å strikke. Det ferdige restultatet kommer snart.

Neste ut er sokker til min sønn, med kattemønster, i tigerfarger.... Ja min sønn er veldig glad i katter, og orange... Skulle vært en julepresang, men når man bestemmer seg to uker før jul at man skal strikke masse presanger, så ja, alt blir ikke ferdig...

Disse sokkene strikker jeg til meg selv, oppskriften helter Hélène socks og de har jeg funnet på Ravelry. Det er flettemønster, men det er ikke så lett å få de fram i disse mørke fargene...

Disse hanskene fra Drops Garnstudio er et resteprosjekt, strikket i tynn alpakka... Heller ikke her kommer mønsteret så godt fram, men kanskje jeg kan få de bedre fram på neste forsøk... Blidene ble tatt litt i full fart, og det blir ikke alltid så bra...

Sist ut i dag er den nye Norgesgenseren som sto i Norsk Ukeblad i høst. Denne strikker jeg på oppdrag for en kollega. Den har måttet vike nå i julestriden, når andre presanger skulle bli ferdig.

Det var noe av det jeg har på pinnene. Har noe noen som ikke ble vist her, kommet for kort, eller ligger for godt nederst i strikke korgen. Har masse garn rundt om, men det meste har jeg en plan med, eller hadde en plan med. Men restekorgen, ja den har økt kraftig, så må finne meg noen resteprosjekter også. Blir nok ikke arbeidsledig her med det første.

Dette er siste forsyning inn med garn, dem ble hentet på fredag. Men noe av dette garnet gikk rett ut igjen, da det var gaver til to venninnner.

Etter inspirasjon fra andre bloggere, har jeg også tenkt å spare 10 kr per oppbrukte nøste i 2014. Blir spennende å se hvor mye det gir ved årets slutt.