Min strikke blogg

Min strikke blogg

Om bloggen

Denne bloggen vil først og fremst bli viet til strikking og kanskje litt annet av håndarbeids sysler.

Her strikker jeg

StrikkegledePosted by irene Mon, March 03, 2014 18:44:58
Dette innleget var ment å skrive for lenge siden, blidene var klare og alt. Men livet tok noen tunge vendinger, så bloggen ble liggende i fred. Strikkingen gikk sin gang, da det er nye terapi i pinner og garn. Tid med min sønn og våre to katter fikk også prioritet, på veien over den første kneiken... Dagene er fortsatt opp og ned, men lyspunkter er det over alt, i de mange små tingenen som vi kan kalle hverdagslykken.

Tilbake til tema. Min strikkekrok:

Her sitter jeg pg strikker mye av tiden. Stolen er min godstol, men jeg får ikke ha den helt alene... Når jeg tar bilde er den okupert av vår lille dame. I bakgrunnen står verktøyskrinene i bokhyllen, her har jeg mine strikkepinner med mer.


Rett ved godstolen er denne benken. Ja det er litt rot inni her. Korgene her er fylt med garn, og noen påbegynte prosjekter, før de blir så store at de tar plass. Da må de over i en pose... Inne i hyllene ligger bøker, blader og strikkeoppskrifter i skjønn forening...

Ja jeg vet at selve strikketøyet mangler på bildene mine. Men når det går slik som dette å ha strikketøy liggende framme, så gjemmes de når de ikke er i bruk...

Ja vår lille dame er fortsatt bare en kattunge...

Helt i fred får jeg ikke ha stolen min, det er ikke bare en jeg må kjempe med om plassen, men to...

Da er det godt at sofaen duger som reserveplass. Dessuten når jeg ser tv er det der jeg må sitte...


Nytt år nye muligheter

StrikkegledePosted by irene Fri, January 03, 2014 17:37:57
Etter å ha funnet mye inspirasjon på andre strikkeblogger bestemte jeg meg for å opprette en selv. For å holde styr på mine prosjekter, motiver meg selv, og kanskje kunne gi andre litt inspirasjon med tiden. For tiden har jeg mange prosjekter på mine pinner, noen labber, et par hansker, en jakke, en genser, en topp og et sjal... Det er i hvert fall det jeg kommer på nå... Noe av det er til meg, labber til min tenårings sønn, en genser på oppdrag fra kollega, og ferdigstiller jakken for min kusine. Jeg må ha mer enn et prosjekt på pinner, for variasjon, og for å ha tryggheten om at jeg altid har noe jeg kan strikke på.
Ingen bildet i dette første innlegget, men de skal komme de også smiley Jeg må bare lære meg dette først smiley